dinsdag 1 juli 2014

Chantal Janzen wil wachten met tweede baby


Chantal Janzen (30) wil nog even wachten met een tweede kind. De zwangerschappen van Wendy van Dijk en Tooske Ragas hebben haar nog niet geïnspireerd.

„Oef, nee even niet”, zei ze laatst bij de presentatie van de nieuwe Musical Sing-a-Long, die Chantal Janzen met Jamai, Stanley Burleson en Casey Francisco gaat doen.

„Marco en ik vinden het heerlijk om nu even gewoon met James bezig te zijn. En we hebben tijd.

Bovendien, Tooske en Wendy zijn presentatrice. Dan kun je een buikje veel langer combineren met je werk.

Ik zat in Tarzan toen ik zwanger was en moest echt eerder ophouden omdat het lichamelijk niet meer ging. Dat kan nu even niet.”

Chantal Janzen lacht: „Bovendien is James ook eigenlijk geen enig kind. Marco heeft nog drie kinderen uit zijn eerdere relatie.”

Over de Disney Sing-a-Long zegt Chantal Janzen: „Het is moeilijk om serieus te blijven. Je wordt er zo vrolijk van en we hebben allemaal onze eigenwijze inbreng.

Tegelijkertijd is het oppassen, omdat we maar met ons vieren staan valt elk klein foutje op.”

Jamai valt bij: „We hebben een moeilijke start gemaakt bij het repeteren. Eerst was ik ziek en daarna Chantal Janzen. Maar nu gaat het als een trein. Dat moet ook, we gaan over minder dan drie weken in première.”

Jamai wordt gesteund door oude rot in het vak Stanley: „Het is een verademing dat we nu echt onszelf mogen spelen.

Ik ben opgegroeid met Disneyfilms en diezelfde rolprenten gaan straks bij James in de dvd-speler. Het is van alle tijden.”

Casey beaamt: „Ik ben een fan van Mickey. Ik ben alle Disneyparken in de wereld al afgeweest.”

Ook musicalster Chantal Janzen is een groot fan van Disney.