vrijdag 6 december 2013

Nederlandse mannen zien Chantal Janzen liefst in bikini of badpak

Nederlandse mannen zien Chantal Janzen liefst in bikini of badpak.

Uitslag ZomerEnquete: Chantal Janzen en Waylon favoriet in badkleding bij Nederlandse mannen en vrouwen.
Waylon en Chantal Janzen worden door de Nederlandse mannen en vrouwen het liefst gezien in badkleding.
Het maakt de Nederlandse man blijkbaar niet uit of Chantal Janzen een bikini of badpak draagt.
Dit blijkt uit de Nationale Zomerenquête, deze maand georganiseerd door NLtracks.
Aan de Nationale Zomerenquête werkten vierhonderd Nederlanders van alle leeftijdsgroepen mee. Het onderzoek onthult wat de favoriete zomerhit aller tijden is, welke bekende Nederlandse men het liefst in bikini of badpak ziet, met als winnares Chantal Janzen, wie de Nederlandse artiest is met het mooiste strandlijf en het antwoord op de vraag: wie betaalt er nog voor muziek?
Uit het onderzoek blijkt dat Sex On The Beach van T-Spoon de grootste vakantiehit van Nederlandse bodem is. Maar liefst 27% van de Nederlanders krijgt hiervan de zomer in zijn bol. Op een goede tweede plaats (20%) eindigt We're Going To Ibiza van The Vengaboys.
Waylon wordt dan graag gespot in z'n Speedo, op een onbewoond eiland aanspoelen doen Nederlandse vrouwen het liefst met Alain Clark. De mannen kunnen niet kiezen tussen Do en EliZe. De twee zangeressen eindigen op een gedeelde eerste plek voor een eilandavontuur.
Toch zijn er ook artiesten die Nederlanders liever niet tegenkomen op vakantie. Als meest irritante campingbuurman wordt Dries Roelvink genoemd. Van alle respondenten zou drie kwart zijn tentje niet naast hem op willen slaan. Als buurvrouw is Patty Brard het minst populair.
De artiest die Nederlanders het liefste volgen op vakantie is De Jeugd Van Tegenwoordig. Een overtuigende 53 procent zou de rapformatie graag in een vakantiesoap willen zien.
Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders zelden of nooit voor muziek betalen. Slechts elf procent betaalt voor een album, download of stream.
Nederland wil Chantal Janzen in bikini of badpak en Waylon in zwembroek.
Als hij mag kiezen, ziet de Nederlandse man dus het liefst zangeres, presentatrice en musicalster Chantal Janzen in badkleding. De vrouwen kiezen massaal voor het zwembroeklijf van Waylon. Dit blijkt uit de Nationale Zomerenquête die deze maand werd uitgevoerd door muzieksite NLtracks.nl. Vierhonderd Nederlanders van alle leeftijdsgroepen hebben meegewerkt.
Het onderzoek onthult wat de favoriete zomerhit aller tijden is en wie de Nederlandse artiest(e) is met het mooiste strandlijf.
Chantal Janzen en Waylon in badkleding
Chantal Janzen en Waylon worden graag gezien in badkleding, zo blijkt uit het onderzoek.
Maar liefst één op de drie mannen noemt Chantal Janzen als de zangeres met de beste bikinilooks, meer dan enig andere artiest. De Nederlandse vrouw kiest massaal voor Waylon in badkleding. Bijna twee op de vijf vrouwen droomt vooral van deze zanger in zijn zwembroek.
Het onderzoek werd uitgevoerd in juni 2011 door NLtracks.nl in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, door middel van online vragenlijsten en straatinterviews. Overigens moet deze enquête niet verward worden met die van het mannenblad Playboy, waarin gevraagd wordt welke bekende Nederlandse vrouw men het liefst naakt voor het blootblad wil zien poseren.
Mannen zien Chantal Janzen liefst in bikini of badpak
De Nederlandse man ziet het liefst Chantal Janzen in badkleding. De vrouwen zien het liefst zanger Waylon in een spannende zwemslip.

1 opmerking:

  1. maakt niet uit in wat voor kleren zij zit ze is en blijft geweldigg!!!!!!!!!!!!!!!!!! love you chantal

    BeantwoordenVerwijderen