vrijdag 1 februari 2013

Chantal Janzen wederom verkozen tot meest sexy moeder van Nederland


Chantal Janzen wederom verkozen tot meest sexy moeder van Nederland

Chantal Janzen is door Ruud de Wild wederom uitgeroepen tot lekkerste moeder van Nederland. In zijn radioshow en op Twitter maakte de 538-dj bekend wie in 2012 de titel mag dragen.

Op nummer twee is topmodel Doutzen Kroes geëindigd, na haar staat moeder Nicolette van Dam op de lijst.

Stemmen kon via de website van de Radio 538-dj. Andere genomineerden waren Quinty Trustfull, Nikkie Plessen, Sylvie van der Vaart, Froukje de Both, Anouk, Ellemieke Vermolen en Fajah Lourens.

Het is de vierde editie van de 'MILF verkiezing'. Eerder wonnen Doutzen Kroes (2011), Fajah Lourens (2010) en Chantal Janzen (2009). Moederdag is de aanleiding voor de verkiezing.

'Chantal Janzen is meest sexy moeder van heel Nederland'

Chantal Janzen is officieel uitgeroepen tot heetste moeder van Nederland. De musicalster wordt door luisteraars van radiozender 538 gezien als meest sexy vrouw met kinderen.


"Er zijn hele goeie moeders in Nederland en daar heb ik van gewonnen", reageerde de 33-jarige Chantal Janzen donderdag in de uitzending. "Daar ben ik wel heel trots op."

De blondine versloeg dames als Doutzen Kroes, die de titel vorig jaar won, Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart.

Radio 538 gaat in aanloop naar Moederdag jaarlijks op zoek naar de lekkerste MILF (Mother I'd Like to Fuck), alleen bekende Nederlandse moeders kunnen meedoen.Chantal Janzen, die een 3-jarige zoon heeft, ging er ook in 2009 met de titel vandoor. In totaal werden ruim twintigduizend stemmen uitgebracht.

Radio 538-dj Ruud de Wild heeft in zijn show Ruuddewild.nl bekendgemaakt dat Chantal Janzen de winnares is geworden van de 'MILF 2012'-verkiezing. Ruud belde haar in de uitzending om het nieuws te vertellen. 'Wat een eer! Ik wil graag mijn man bedanken, want zonder hem was dit nooit gelukt', reageerde de sexy moeder Chantal.

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat was voor Ruud de Wild de reden om op zoek te gaan naar de lekkerste 'milf' onder de BN'ers.

Via de site Ruuddewild.nl stemden de luisteraars massaal. Doutzen Kroes eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Nicolette van Dam. Ook Quinty Trustfull, Nikkie Plessen, Sylvie van der Vaart, Froukje de Both, Anouk, Ellemieke Vermolen en Fajah Lourens waren genomineerd.

De 'milf'-verkiezing bestaat nu vier jaar. In 2009 ging Chantal Janzen ook al met de eerste prijs naar huis. Fajah Lourens sleepte in 2010 de beker in de wacht en vorig jaar verkozen de luisteraars van Radio 538 Doutzen Kroes tot de meest sexy moeder van 2011.

1 opmerking:

  1. Hartelijk gefeliciteerd!
    Aan deze uitverkiezing heb ik aandacht besteed in de weekendcolomn op http://arieschrijft.blogspot.com

    Vriendelijke groet,

    Arie de Ruiter
    a.g.deruiter@boekarie.nl

    BeantwoordenVerwijderen