dinsdag 14 januari 2014

Chantal Janzen terug met RTL 4 kijkcijfer hit De Jongens tegen de Meisjes


Chantal Janzen terug met RTL 4 kijkcijfer hit De Jongens tegen de Meisjes

RTL 4 begint op 21 april met het tweede seizoen van het populaire programma De Jongens tegen de Meisjes met Chantal Janzen en Tijl Beckand. De show volgt Ik Hou Van Holland van Linda de Mol op, dat een week ervoor haar voorlopig laatste aflevering heeft. Dat heeft de tv-zender laten weten.

De Jongens tegen de Meisjes met Chantal Janzen was voor het eerst te zien in mei en juni vorig jaar. De zesdelige serie trok gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers en de meest bekeken aflevering trok zelfs bijna 1,9 miljoen kijkers.

Vier van de zes keer was De Jongens tegen de Meisjes de grote winnaar op primetime en de andere twee keer moest zij het voetbal voor laten gaan. Maar ook tegenover Brazilië – Nederland en Barcelona – Manchester United hield de show goed stand.

In De Jongens tegen de Meisjes van Chantal Janzen strijden steeds drie bekende mannen tegen drie bekende vrouwen. In de eerste serie waren dat onder meer Carlo Boszhard, Daphne Deckers en Jim Bakkum.

De Jongens tegen de Meisjes is een productie van John de Mol.

'Nederlandse vrouwen zoals Chantal Janzen grappigst en aantrekkelijkst'

Nederlandse mannen vinden de Nederlandse vrouw niet alleen het grappigst van Europa, zij zijn ook van mening dat ze het aantrekkelijkst is.

Daarnaast omschrijven mannen de Nederlandse vrouw vooral als zelfstandig (91 procent), beste maatje (85 procent), goed of voldoende als minnares (71 procent) en weten ze van aanpakken (75 procent).

De Nederlandse vrouw staat in de top-3 van meest aantrekkelijke vrouwen bovenaan (18 procent), gevolgd door Zweedse (13 procent) en Zuid-Amerikaanse en Italiaanse vrouwen (10 procent).

Wat betreft Bekende Nederlanders, scoren Chantal Janzen, Katja Schuurman en Linda de Mol het best en wil de Nederlandse man het liefst met hen een beschuitje eten, zo blijkt uit onderzoek van het vrouwenplatform van Telegraaf onder 500 Nederlandse mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten