woensdag 21 november 2012

Chantal Janzen weet niet hoe ze aan man moet komen

Chantal Janzen weet niet hoe ze aan man moet komen
Chantal Janzen is dolblij dat ze niet meer single is. De musicalster heeft geen idee hoe ze aan een man zou moeten komen. "Ik kan niet flirten."
Chantal Janzen is dus dolblij dat ze niet meer single is. De 32-jarige musicalster heeft naar eigen zeggen geen idee hoe ze aan een man zou moeten komen. "Mijn vriendinnen zeggen dat ik het niet doorheb als iemand me leuk vindt", vertelt Chantal aan Grazia."Ik kan ook niet flirten."
Chantal Janzen is sinds 2007 gelukkig met Marco Geeratz, die ze al jaren kent. Chantal vertelt dat ze een bijna telepathische band met haar vriend heeft. "Ik voel mijn man goed aan. Ik weet niet of het telepathisch mag worden genoemd, maar soms als ik aan hem denk en een brok in mijn keel krijg, bel ik hem. Als ik dan aan hem vraag hoe het gaat, klopt dat gevoel vaak met dat van hem - is hij ook verdrietig."
Van jaloezie is tussen de twee geen sprake. "Marco is een keer komen kijken bij een musicalrepetitie. Als je jaloers bent, kan dat een heel raar ding worden. Maar hij zegt dan gewoon: ik weet het, hij probeert misschien helemaal niks en jij al helemaal niet, maar die knakker moet ik gewoon niet."
Ook Chantal Janzen ging onlangs op controle. "Laatst ben ik op z'n werk de hele gang afgelopen. Hij vroeg me waarom ik dat deed. Ik zei: ik wil gewoon even kijken wat hier allemaal zit. Even kijken of er geen type met losgeknoopt bloesje en grote borsten zat."
Chantal Janzen maakt zin in seks
Chantal Janzen vindt het niet erg iets tegen haar zin in te moeten doen. Ook niet als het om seks gaat.
“Soms denk ik: ik ben eigenlijk best moe. Maar dan maak ik gewoon zin”, zegt de musicalster in de Cosmopolitan van november.
In het interview weidt de 32-jarige ook uit over wat ze sexy vindt aan haar partner, Marco Geeratz. "Hij heeft heel mooie handen, een goed lijf en mooi haar. Ik vind hem alleen maar knapper worden." Het is echter niet alleen het uiterlijk dat Chantal Janzen boeit. "Met Marco heb ik een totaalpakket. Hij is een leuke partner en een geweldige vader."
Het geheim van haar relatie ligt volgens Chantal Janzen in het elkaar blijven verrassen en tijd voor elkaar nemen. "Dan bedoel ik niet in een kittig pakje of naakt op bed springen, maar elkaar steunen, praten", zo vertelt Janzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten